Visgilde Amersfoort

Groningerstraat 166
3812 EG Amersfoort
033-3030713

Stomen

"Koken op de stoom van kokende vloeistof, bijvoorbeeld in een vispan"

De vis voor het stomen goed met peper en zout inwrijven. Verwarm een laagje water tot het kookpunt. Leg de vis op een beboterd bord, leg er tweede bord op en zet dit op de pan. Stomen kan worden toegepast op zowel hele vissen als filets.

Hulpmiddel: een stoompan/een stoommandje
Bereidingstijd: ongeveer 8-10 minuten laten stomen.

Visgilde Amersfoort

Groningerstraat 166
3812 EG Amersfoort
033-3030713

Openingstijden

maandag 09:00 - 19:00
dinsdag 09:00 - 19:00
woensdag 09:00 - 19:00
donderdag 09:00 - 19:00
vrijdag 09:00 - 19:00
zaterdag 09:00 - 19:00
zondag 11:00 - 18:00